top of page

Acerca de

vækst

Digital marketing målrettet det polske marked

Kunne din virksomhed tænke sig at udvide jeres forretning eller ide og nå ud til potentielt 40 millioner nye forbrugere med marketing målrettet det polske marked? 

 

Så er det, det rigtige sted du er kommet. Med en kandidat i International Virksomhedskommunikation samt flerårig erfaring indenfor marketing, kan jeg hjælpe din virksomhed med at udvikle skarpe kampagner på de digitale medier. Uasnet om du er et startup med en god ide eller en stor virksomhed, kan jeg hjælpe dig videre med dit projekt. 

Jeg kan sikre at dine kampagner placerer sig ind i den polske kontekst og bevarer lige præcis den mening du ønsker at viderebringe til forbrugerne. Selv små kulturelle forskelle kan have en stor betydning for, hvordan dine annoncer og dine kampagner performer. 

Jeg kan sikre din virksomhed kreative kampagner med skarpt contet, målrettet din målgruppe. Jeg vil hele vejen igennem guide dig, forklare og sørge for at alt er så transparent som muligt, så du kan følge med i, hvordan dine annoncer performer. Du kan ligeledes være sikker på, at den aftalte pris, også den du kan finder på din faktura. Du behøves derfor ikke at bekymre dig om der kommer ekstra omkostninger. Prisen afstemmer vi sammen og finder frem til den rigtige for dig og dit budget inden vi starter samarbejdet. 

Kontakt mig og få et uforpligtende tilbud. 

Beskriv kort hvilke ønsker og ideer du har. Jeg kontakter dig snaret med et pristilbud og et samarbejdsforslag.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
Tak for din besked! 
bottom of page